Кремъл остави без коментар украинските твърдения за заловени в Украйна руски агенти,

...
Кремъл остави без коментар украинските твърдения за заловени в Украйна руски агенти,
Коментари Харесай

Кремъл остави без коментар твърденията за заговор за убийството на Зеленски

Кремъл остави без коментар украинските изказвания за хванати в Украйна руски сътрудници, които са възнамерявали да унищожават украинския държавен глава Володимир Зеленски, само че представителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че е малко евентуално това да е точна информация, заяви Ройтерс.

Вчера Службата за сигурност на Украйна заяви, че е заловила двама работещи за Русия сътрудници, които са възнамерявали да убият Зеленски и други високопоставени политици като „ подарък “ за съветския президент Владимир Путин за встъпването му в служба на нов мандат.

Същевременно Песков не разяснява дали съветските военни използват произведени в Северна Корея ракети, както и изказванията на Украйна, че изследва отломките на такива ракети.  Той съобщи, че въпросът е боен, по тази причина и не може да приказва по него, заяви ТАСС.

На въпрос дали Русия трансферира на Северна Корея обработен нефт в нарушаване на решенията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Песков, представен от Ройтерс, съобщи, че Кремъл цени връзките си с Пхенян. „ Имаме желание да ги развием във всички вероятни сфери “, съобщи той, допълвайки, че Северна Корея „ е наш добър и доста перспективен сътрудник “.

Вчера Ройтерс цитира неназован американски държавен източник, който съобщи, че съветските колета на обработен нефт са довели вноса в Северна Корея „ над открития от Съвета за сигурност таван от 500 хиляди барела годишно “.
ТЕМА преди 42 минути 546 преди 1 час 823 преди 2 часа 501
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР